dilluns, 16 de març del 2009

NOTEBOOK

La creació d'un BLOC DE NOTES ens pot ser molt útil per a l'aprenentatge i/o informació interactiva entre companyes de classe i/o feina, entre els/les mestres, entre mestres i família, a les escoles, etc.

Diferents possibilitats que ens ofereix:

- Estructurar diferents carpetes amb les temàtiques que vulguem.

- Tenir els enllaços que tu vulguis i on tu vulguis i no només al teu PC.

- Compartir aquests enllaços, només els que tu vulguis i amb qui tu vulguis.

- És un espai de treball comú on no cal ser- hi present físicament.

- S'hi poden guardar pàgines web; diferents paràgrafs i/o texts; etiquetar i/o posar comentaris als enllaços; etc.


Buscant informació sobre els blogs vaig trobar una pàgina que em va semblar molt interessant ja que hi ha un llistat de blogs educatius que ens poden ser molt útils, si hi voleu fer una ullada...


Com crear un BLOC DE NOTES amb el Google

Passos a seguir:
1. Accedim a la nostra conta de gmail, si en tenim. Si no és el cas i ho volem fer amb google n'haurem de crear una.
2. Un cop a la nostra conta, a la part de dalt de la pàgina d'inici on hi diu Calendar, Docs, ...; clikem a la paraula "Más" sobre la fletxeta i tornem a clikar on hi diu "Todavia más". Se'ns obrirà una nova pàgina on hi diu "Más productos de Google". Anem allà on hi diu "Bloc de Notas" i hi accedim.

3. Per defecte al clikar ja haurem creat un bloc de notes al qual li podem canviar el nom, afegir- hi enllaços, noves carpetes, etiquetes, etc,; es tracta d'anar provant amb les diferents opcions de la pàgina.

4. També podem crear un nou Bloc de Notas a "Crear un nuevo Bloc de Notas".

5. Per últim, si volem compartir un dels nostres blocs amb algú en concret i un bloc en concret, un cop tenim aquest obert anem a "Opciones para compartir" i en el requadre blanc de "Invitar a colaboradores" escrivim les adreces de la persona o les persones amb les que volem compartir el bloc. Aquestes rebran una invitació que hauran d'acceptar. Si ens convidessin a nosaltres també rebríem una invitació al correu.

I així és com podem compartir entre nosaltres un munt d'informació!!! A veure que hi poseu, eh!!! ;-)

M'ha semblat molt bona idea això de poder treballar amb les meves companyes de grup i poder realitzar un treball sense haver de ser- hi present físicament. D'aquesta manera suposo que ningú pot tenir l'excusa de... jo no puc quedar!!! Jejeje!!! Ni jo!!! ;-)
Aquí teniu l'enllaç per si voleu crear el vostre BLOC DE NOTES des d'aquí mateix:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada